Annoncering
Om os
Kontakt
Partners

En iGaming platform af spillere, for spillere

GreenTables er en iGaming-platform, der er skabt af entusiastiske spillere og for spillere. Dette sikrer, at du får adgang til ærlige anmeldelser og de mest gunstige betingelser for at vinde, når du spiller for rigtige penge hos udbydere, som vi anbefaler. Vores ekspertpanel omfatter eksperter inden for casino- og odds, iGaming og bonusser, og de sammenfletter deres viden for at skabe en af Danmarks førende platforme.

Impressum

En hjemmeside af Fonvig Group

GreenTables er et varemærke af Fonvig Group og det er de som ejer og drifter hjemmesiden. Herunder kan du finde nyttige virksomhedsoplysninger:

Virksomhedsnavn: Fonvig Group
Virksomhedsadresse: Mellombølgen 54, 1157 Oslo, Norge
Organisationsnummer: NO-925414506
Kontaktperson: Steffen Fonvig
E-mail: Steffen@fonviggroup.com
Web: www.fonviggroup.com
Telefon: (+47) 466 333 85

FAQs

Ofte stillede spørgsmål om GreenTables

GreenTables er et varemærke af det profesionelle web- og markedsføringsbureau Fonvig Group som står bag en lang række forbrugertjenester- og hjælpemidler på nettet. Her kan du læse nogle ofte stillede spørgsmål om iGaming-platformen GreenTables.

GreenTables er en iGaming platform og guide som har til formål at hjælpe danske forbrugere med at finde de bedste iGaming-udbydere indenfor online betting, bingo, caisno og poker. Vi skriver også løbende anmeldelser om og nyheder fra iGaming-industrien og vi kan derfor være et nyttigt redskab for dig som ønsker at komme i gang med online pengespil.

GreenTables er et varemærke af professionelle web- og markedsføringsbureauet Fonvig Group som står bag en lang række forbrugertjeneste- og hjemmesider på nettet, der fælles for alle, har til formål at hjælpe forbrugere med at finde de bedste services, tjenester og produkter på nettet. Fonvig Group er ejet af udenlandsdanskeren Steffen Fonvig som siden 2019 har været permanent bosat i Oslo, Norge, hvorfra han i dag driver virksomheden Fonvig Group med et norskregistreret organisationsnummer (CVR-nummer).

Hvis du ønsker at komme i kontakt med os bag GreenTables kan du benytte e-mail adressen kontakt@greentables.dk, hvis din henvendelse er af juridisk anliggende kan du også benytte e-mail adressen Steffen@fonvig-group.com for at komme i kontakt med ejeren af GreenTables.dk.

På vores kontaktside finder du også flere kontaktmuligheder og en kontaktformular du kan bruge til at skrive til os på.

Bliv en del af løsningen

Organisationer vi støtter

Hos GreenTables tror vi på, at vi ved at stå sammen kan gøre en mærkbar forskel og derfor støtter vi en række virksomheder og organisationer som du kan finde herunder.

Om GreenTables
Om GreenTables
Om GreenTables
Om GreenTables
Om GreenTables

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og få de seneste nyheder om bonusser & spiludbydere sendt direkte i din indbakke!

Vi sender dig kun nyheder når der faktisk er nyheder og kunne aldrig finde på at sende dig spam. Du kan afmelde dig vores nyhedsbrev til enhver tid.