Betspil er en kommende odds- og betting side i Danmark, der bliver udviklet af den nye spilvirksomhed Sportsbetting Denmark ApS. Spilvirksomheden har registreret 5 domæner, hvoraf det ene er Betspil, ingen af domænerne har funktionelle hjemmesider eller spilplatforme endnu, men det er tydeligt at der arbejdes på siderne. Domænerne som SPortsbetting Denmark ApS har registreret er betspil.dk, m.betspil.dk, t.betspil.dk, 123bet.dk og mobile.betspil.dk.

Ud fra de registrerede domæner, så ser det ud til at Sportsbetting Denmark ApS vil lave 1 sportsbetting side, som er optimeret for mobil (m.betspil.dk/mobile.betspin.dk) og tablet (t.betspil.dk). En spilvirksomhed kan registrerer flere domæner under samme spillicens, dette er ganske almen praksis og noget du kan læse mere om i vores guide til danske spilvirksomheder.

Som nævnt, så er Betspil.dk stadig under udvikling, men vi vil holde dig opdateret når de åbner for danske spillere.

Alternativer til Betspil

Mens vi venter på spiludbyderen Betspil åbner for online spil, kan du prøve nogle af disse anbefalede spiludbydere der også har dansk licens og tilbyder spil indenfor bingo, casino, betting og poker.